Over ons

Wij ontwikkelen vastgoedprojecten met bezieling. Deze bezieling staat voor de verantwoording om goede gebouwen te ontwikkelen. Gebouwen waar gebruikers optimaal kunnen wonen, werken en ontspannen.

Onze focus is in een vroeg stadium de gebruikers maximaal te doorgronden. Wij hebben daarnaast goede ideeën en willen alleen maar kwaliteit maken. Dat doen we samen met onze zorgvuldig gekozen partners. Dit bepaalt voor een groot deel het succes van onze projecten.

Wij kunnen investeren
BuildingForLife is een uiterst gezonde en betrouwbare samenwerkingspartner. Bij voorkeur ontwikkelen wij risicodragend omdat wij geloven in onze kennis en kunde.

Regio Amsterdam
BuildingForLife richt zich in eerste instantie op projecten in de regio groot Amsterdam. Voor ons een vertrouwde omgeving waarmee we ons verbonden voelen.

Multifunctioneel
Stedelijkheid betekent multifunctionaliteit. Wij richten ons daarom niet specifiek op één segment. We hebben dan ook de brede ervaring die noodzakelijk is bij deze multifunctionele omgeving: combinaties van ontwikkelingen en herontwikkelingen van kantoren, woningen, winkels en hotels.

Onze klant
Wij stellen deze kennis en kunde ook beschikbaar als partner of adviseur. Ook dan willen wij de verwachtingen van onze klant overtreffen door samen te werken. Voor ons is een persoonlijk en intensief contact met de klant van groot belang. Tegelijkertijd streven we naar een positie om zo zelfstandig mogelijk beslissingen te kunnen nemen en de regie te behouden.

Onze partner
We kiezen zorgvuldig onze partners die bij onze bezieling passen en tevens onze waarden en normen onderschrijven. Daardoor hebben we inmiddels een vertrouwd netwerk van partijen om ons heen verzameld. Onze overtuiging is dat met de juiste partners het proces naar het eindresultaat soepeler verloopt en meer voldoening geeft.

Een verantwoord rendement
BuildingForLife streeft realistische afspraken na, dus ook een realistisch rendement. Wij werken efficiënt en praktisch. Voor beleggers is er in onze projecten daarom een fatsoenlijk rendement te behalen.

Joost van de Weg

Joost van de Weg

Partner

"Voor het tot stand komen van een ontwikkeling is een betrouwbare en objectieve projectontwikkelaar heel hard nodig."

Joost is partner van BuildingForLife. Hij is de creatieve motor achter elk  project. Zijn hart ligt bij het creëren van maximale kwaliteit. Kwaliteit is voor Joost niet alleen goede architectuur en sociale duurzaamheid. Maar ook een soepel proces met  de partners en tevreden eindgebruikers. En bezieling en respect voor de locatie.

Na zijn opleiding HTS heeft Joost de opleiding Bouwmanagement Vastgoedontwikkeling gevolgd aan de TU Delft. Vervolgens is hij gaan werken als projectleider bij het architectenbureau Bart Duvekot. Hier ontwikkelde hij zijn liefde voor het oplossen van puzzels, met name voor plattegronden van woningen. Met deze praktijkkennis besloot Joost over te stappen naar Bouwfonds Property Development om daar het vak van projectontwikkelaar te leren in de praktijk. Hij werkte hier aan uiteenlopende projecten: uitleglocaties, binnenstedelijke herstructurering, appartementen, grondgebonden woningen en kantoren. In 2005 startte Joost met zelfstandig ontwikkelen, zijn lang gekoesterde droom. Zijn doel was met inhoudelijke kennis zijn ambities voor kwaliteit waar te maken.

Samenwerken
Joost heeft de overtuiging dat vertrouwen niet vanzelf komt of afdwingbaar is. Je hebt de mogelijkheid dat je het krijgt, maar alleen als je hier zelf honderd procent zuiver in acteert. Dit is voor Joost de basis van samenwerken.

Bekijk LinkedIn-profiel

Menno Trautwein

Menno Trautwein

Projectmanager

"Ambitieuze teamleden en een heldere organisatiestructuur is de basis voor elk project"

Menno is projectmanager bij BuildingForLife. Hij is afgestudeerd in bouwkunde aan de HvA en in architectuur aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam is daarnaast ook jurist. Dit maakt hem veelzijdig inzetbaar. Hij heeft gewerkt aan projecten op alle schaalniveaus. Tegenwoordig versterkt Menno het team van BuildingForLife. Menno werkt graag aan een perfect eindresultaat met een secure en doortastende houding.

Bekijk LinkedIn-profiel

Victor Kuipers

Victor Kuipers

Financieel manager

"“Door de grote diversiteit aan werkzaamheden blijf ik geboeid en dat zorgt er weer voor dat ik elke dag met een glimlach uitdagingen aanpak.”"

Victor houdt zich binnen het team van BuildingForLife bezig met de financiële en juridische elementen van de projecten. Vanuit een analytische invalshoek is zijn passie het actief haalbaar maken van vastgoedontwikkelingen.

Victor studeerde Financial Economics aan de Erasmus Universiteit (cum laude). Vervolgens heeft hij in korte tijd een snelle carrière gemaakt bij Fakton waar hij merkte dat hij elke keer weer getriggerd werd dat vastgoedontwikkeling echt heel erg interessant is met al haar facetten. Vervolgens is hij zelfstandig verdergegaan met het bijeenbrengen van vastgoedontwikkeling en finance. Ook draagt hij graag met passie zijn kennis over via gastdocentschappen aan o.a. de Amsterdam School of Real Estate en de opleiding Master City Developer.

Bekijk LinkedIn-profiel

Bea Copier

Bea Copier

Projectmanager

"."

.

Roeland de Gruyter

Roeland de Gruyter

Financieel Manager

". "